Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Φεστιβάλ Οίτης. Στη Λαμία, την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει. “Μετακόμιση τώρα” σε ολόκληρη την Ελλάδα.

eleonora-zouganeli

Μετά από 2 μήνες sold out εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα, αλλά και μια μεγάλη σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και στο Λονδίνο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τις παραστάσεις της και θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Οίτης την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013. Έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, υποδέχεται τους φίλους της και παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Λαμία τη καινούργιας της, πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια από το νέο album της όπως το «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και το «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά, τραγούδια που έχουν ήδη εντυπωσιάσει και αγαπηθεί πολύ κ.α., τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα, από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη, πολύ αγαπημένα που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, Ούτι. Τιμές εισιτηρίων: προπώληση προς 10 ευρώ, πόρτα 12 ευρώ.

Τηλ. 2231051075