Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Προπονήθηκε στο Καρπενήσι η Ακαδημία του Θανάση Σερπάνου

Από τις 20-26 Αυγούστου προπονήθηκε στο Καρπενήσι η Ακαδημία του Θανάση Σερπάνου, η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο Avaris.
NIKHSER
Τα τμήματα που ακολούθησαν την ομάδα στο Καρπενήσι είναι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2000-2004, ενώ να αναφέρουμε πως στην Ακαδημία λειτουργούν ακόμα τμήματα 2008, τμήματα 2007, τμήμα 2006, τμήμα 2005. Σε αυτή τη μίνι προετοιμασία οι μικροί αθλητές δουλεύουν κυρίως σε τεχνικά κομμάτια της προπόνησης, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε συνθήκες αγώνα, καθώς η Φθιωτική Ακαδημία στη διάρκεια της σεζόν έχει λάβει μέρος σε πολλά τουρνουά με πιο πρόσφατα αυτά σε Αλμυρό, Θεσσαλονίκη και Ερέτρια.
NIKHSER-1
Ιδιοκτήτης ο Σερπάνος
Την Ακαδημία λειτουργεί ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος Θανάσης Σερπάνος, με θητεία σε πολλές ομάδες, όπως Λαμία, Φωκικό, κ.ά.
NIKHSERPANOS
Ο Σερπάνος, ο οποίος έχει δίπλωμα UEFA B' και είναι σύμβουλος Διατροφής, υπήρξε στο παρελθόν βοηθός του Κριστόφ Βαζέχα στον Φωκικό, ενώ από φέτος έχει αναλάβει προπονητής στις Ακαδημίες 16-18 ετών του Ατρομήτου. Ο Βαζέχα τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον ήθελε και φέτος μαζί του στη Καλλιθέα, όμως ο έμπειρος πρώην ποδοσφαιριστής είχε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Περιστερίου. Μαζί του στο Καρπενήσι τον ακολούθησαν και τον βοηθούν στις προπονήσεις ο Θανάσης Φαφούτης και ο Γιώργος Τσιρόπουλος (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA B'-φώτο 2).
Ο Θανάσης Φαφούτης
NIKHSER-4
Ο Γιώργος Τσιρόπουλος
NIKHSER-3

NIKHSER-2

NIKHSER-5

NIKHSER-8

NIKHSER-9

NIKHSER-7

NIKHSER-6