Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Και η Λάρισα προετοιμάζεται στο Καρπενήσι

Την Κυριακή 25 Αυγούστου (13:45) αφίχθη η Λάρισα, η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο Μοντάνα και προπονείται στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

LARISAEL
Την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούσαν οι: Δημήτρης Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Κυριακίδης, Σικαλιάς, Πλιάγκας, Παπαγιάννης, Αραμπατζής, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος, Σιάκκας Παπαϊωάννου, Αγτζίδης, Πάνος, Μήτσης, Πατηνιώτης, Καρανίκας, Κορομηλάς, Αγριόδημος, Μούτσας, Σαββίδης, Στεφανίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Τζουμάκης (15 ετών), ενώ χθες Τρίτη αναμενόταν ο σούπερ σταρ της ΑΕΛ  Ζοάο Μπατίσα Ινάσιο, γνωστός ως Πία. 
LARISAEL-1
Στο Αλκαζάρ η “πρώτη”
Την Τετάρτη 21/8 στις 21:00 στο Αλκαζάρ πραγματοποιείται η πρώτη της νέας ΑΕΛ. Η περίοδος 2013-14 συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της και για αυτό στόχος είναι η κατάκτης της κορυφής και η επιστροφή στη Β’ Εθνική. 

Μεταγραφές
Στην άνοδο στη Football League στοχεύει η ΑΕΛ και αυτό δείχνουν οι μεταγραφικές της κινήσεις που είναι οι εξής: (1) Σικαλιάς (27χρονος τερματοφύλακας), (2) Αραμπατζής (29χρονος αμυντικός), (3) Βοσκόπουλος (26χρονος αμυντικός), (4) Πάνος (22χρονος αμυντικός), (5) Ρούσσης (25χρονος αμυντικός), (6) Μήτσης (33χρονος αμυντικός), (7) Αγτζίδης (21χρονος αμυντικός), (8) Πατηνιώτης (20χρονος μέσος), (9) Σιάκκας (25χρονος αμυντικός), (10) Κυριακίδης (28χρονος μέσος), (11) Σαββίδης (30χρονος μέσος), (12) Πλιάγκας (28χρονος μεσοεπιθετικός), (13) Γκούρτσας (23χρονος επιθετικός), (14) Παπαϊωάννου (20χρονος επιθετικός), (15) Στεφανίδης (29χρονος επιθετικός), (16) Πία (32χρονος επιθετικός), (17) Τάσος Καρακούτσης (30χρονος τερματοφύλακας), που αγωνιζόταν πέρσι στη Νίκη Βόλου. Αντίθετα δεν προχώρησε  η περίπτωση του Φραντσίσκο Ουρτάδο, ενώ ο Ανέστης Αγρίτης αν και βρέθηκ ε κοντά κατέληξε στη νεοφώτιστη στη Super League, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. 
LARISAEL-3
«Λαρισαίος» ο Ρούσσης
Ο Ευρυτάνας στόπερ Δημήτρης Ρούσσης -λίγες ημέρες αφού έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης- συμφώνησε με την ΑΕΛ. Ο 25χρονος αποκτήθηκε από τον Αστέρα το καλοκαίρι του 2012, όμως η πληθώρα επιλογών που έχει ο Τσιώλης στην αμυντική γραμμή τον οδήγησαν εκτός ομάδας. 
ROUSISLARISAEL
Στη Λάρισα ο Ρούσσης θα συνεργαστεί με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή του Αστέρα Τρίπολης Νίκο Γαλανακόπουλο. Ο Ρούσσης (πρώην στόπερ του Παναιτωλικού, της Πρέβεζας, του Τηλυκράτη και του Αστέρα) ανακοίνωσε και ο ίδιος την μετακίνησή της ομάδα της ΑΕΛ, αναγράφοντας στο “facebook” ως νέα περιοχή εργασίας τη Λάρισα!!
Την πρώτη προπόνηση του Ρούσση παρακολούθησε η οικογένειά του που βρέθηκε στις εξέδρες του Αθλητικού
LARISAEL-21
«Μπαμ» με Πία
Η πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΛ το φετινό καλοκαίρι είναι γεγονός από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8). Οι βυσσινί απέκτησαν τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ινάσιο Πιά. Ο 32χρονος επιθετικός έγινε γνωστός από την επιτυχημένη θητεία του στην Νάπολι (2005-07), αλλά και σε άλλες γνωστές ιταλικές ομάδες όπως η Αταλάντα, η Τορίνο και η Λέτσε. 
LARISAEL-2
onsports.gr
Προπονητής ο Κώστας Παναγόπουλος
Ο Πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξίδας (πρώην αφεντικό των Τρικάλων) ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Κώστα Παναγόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν ως πρώτος προπονητής του Πανιωνίου. Ο 36χρονος τεχνικός -που είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στις μέχρι τώρα προπονήσεις στο Καρπενήσι- δουλεύει κυρίως στον τομέα της τακτικής. Το υπόλοιπο τιμ αποτελούν οι: Κώστας Λιάπης (γυμναστής), Χρήστος Μιχαήλ (προπονητής τερματοφυλάκων), Χρήστος Τριανταφύλλου (φροντιστής) και τα μέλη του ιατρικού τιμ: Τσαγκάλης, Παππάς και Ζάχαρης.
LARISAEL-5

LARISAEL-7
Τεχνικός Διευθυντής 
ο Νίκος Γαλανακόπουλος
Με σχόλιο που ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Γαλανακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης «την πιο οργανωμένη και άρτια δομημένη ομάδα τις Super League», όπως χαρακτηριστικά είπε και την ενασχόλησή του ως Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΛ.

* Φιλικές αναμετρήσεις: Λάρισα-ΑΠΟΚ,  Σάββατο 31/8-18:00 στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, Λάρισα-Μυρίκη, Τετάρτη 4/9-18:00 στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.
Σημαία και ηγέτης της ΑΕΛ ο αιεθαλής Κώστας Νεμπεγλέρας (38 ετών, μέσος)
LARISAEL-19

LARISAEL-20

LARISAEL-6

LARISAEL-8

LARISAEL-13

LARISAEL-4

LARISAEL-9

LARIDAEL-6

LARISAEL-10

LARISAEL-11

LARISAEL-17

LARISAEL-12

LARISAEL-14

LARISAEL-18

LARISAEL-15

LARISEL-16

LARISAEL-16