Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σήμερα στο Καρπενήσι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημ. Βίτσας - Θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση - Το πρόγραμμα της ημέρας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα όπως έχει ανακοινωθεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή Ευρυτανίας έχει ως εξής:

Στις 11.00 το πρωί στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας (Ευγ. Αιτωλού 3, 1ος όροφος) θα γίνει ενημερωτική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα τοπικά προβλήματα, με τους φορείς της πόλης και του Νομού.

Στις 7.00 το απόγευμα μετά την ενημέρωση θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα έχουν τη δυνατότητα τα Μ.Μ.Ε ( τοπικά, περιφερειακά, κ.λ.π.) να θέσουν ερωτήματα στους εκπροσώπους μας.

Στον ίδιο χώρο καλούμε όλους τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον σύντροφο Δημήτρη Βίτσα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους πολίτες της περιοχής μας. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ".

syriza-vitsas-episkepsi

 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Βίτσας

Γεννήθηκε το 1956 στο Κερατσίνι και από το 1960 ζει στο Χαϊδάρι. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και παρακολούθησε σεμινάρια marketing και management. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των γραφικών τεχνών και από τον Φεβρουάριο είναι διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ Α.Ε. και της LEFT MEDIA A.E.

Το 1974 εντάχθηκε στη ΚΝΕ και το 1977 στο ΚΚΕ του οποίου υπήρξε μέλος της ΚΕ που εκλέχθηκε στο 13ο Συνέδριο. Μέλος του ΣΥΝ από την ίδρυση του, μέλος της ΚΠΕ σε διάφορες περιόδους, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας ως τον Απρίλιο 2009.