Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σφάλμα
  • JFolder::files: Η διαδρομή δεν οδηγεί σε φάκελο:
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/images2014/trigoni-nd

Η Γιώτα Τριγώνη, Τομεάρχης Οργανωτικού της ΝΔ στην Ευρυτανία. Μάθετε για την «οδοντίατρο των επωνύμων». ΦΩΤΟ

Ανακοινώθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, οι τομεάρχες Στερεάς Ελλάδας. Στην Ευρυτανία ορίστηκε η οδοντίατρος Τριγώνη Παναγιώτα, γνωστή στο πανελλήνιο για την επαγγελματική της σχέση με τους διάσημους καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδας. Μεταπήδησε το καλοκαίρι του 2012 από το ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία.

trigoni-nd

Την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, η Γιώτα Τριγώνη, με ένα απλό μήνυμά της στο λογαριασμό της στο twitter,  ανακοίνωσε στους 7.000 περίπου φίλους της, την τοποθέτησή της ως υπεύθυνη τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία.

Η μικρή πολιτική της καριέρα, όσο και η έντονη προσωπική της ζωή, φέρνουν μια νέα κοσμοπολίτικη χροιά στα πολιτικά δεδομένα της Ευρυτανίας.  Η τοποθέτησή της ως τομεάρχης Ευρυτανίας, εντεταλμένη δηλαδή του ίδιου του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, να αντιμετωπίσει την εκλογική αναμέτρηση στην μονοεδρική της Ευρυτανίας, αποτελεί και την εμπιστοσύνη που δίνει ο αρχηγός της Ν.Δ. στο πρόσωπό της.

Οι τομεάρχες της Ν.Δ. Στερεάς Ελλάδας

Συνεχίζονται στα κόμματα και ειδικότερα στη Νέα Δημοκρατία, οι προετοιμασίες για εκλογές: αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές ακόμη και για εθνικές εκλογές. Με απόφαση της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώθηκαν οι τομεάρχες του κόμματος στην Στερεά Ελλάδα.

Την σχετική απόφαση με ημερομηνία 23 Ιανουαρίου υπογράφει ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Γεώργιος Λουλουδάκης, βάσει του εγκεκριμένου πλαισίου οργανωτικής διάρθρωσης της Κεντρικής Διοίκησης του Κόμματος, του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος και την ανάγκη στελέχωσης της Γραμματείας Οργανωτικού, με σκοπό την εξασφάλιση πληρέστερης κάλυψης και αρτιότερης οργάνωσης. Οι τομεάρχες που έχουν οριστεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι συνολικά 3. Οι μεν δύο έχουν στην ευθύνη τους από δύο νομούς, ενώ η Ευρυτανία έχει δικό της τομεάρχη. Σύμφωνα με την απόφαση είναι οι εξής: 

Στους νομούς Βοιωτίας και Φωκίδας ο ΚΑΓΙΑΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (Ελευθ. Επαγγελματίας). Στους νομούς Φθιώτιδας και Εύβοιας ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Δημοτικός Υπάλληλος) και τέλος στο νομό Ευρυτανίας η TΡΙΓΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Οδοντίατρος).

"Καθημερινά η κοινωνία αντιμετωπίζει πρωτόγνωρα προβλήματα που σε άλλες εποχές δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Την ευθύνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών έχει αναλάβει κατά κύριο λόγο η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που δίνει καθημερινά την μάχη για την διάσωση της πατρίδας μας. Αποδεχόμενη την πρόταση που μου έγινε για την συμμετοχή μου στη λειτουργία του κόμματος ως τομεάρχης Ευρυτανίας ευελπιστώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δόθηκε από την ηγεσία του κόμματος και να συστρατευτώ και εγώ με την σειρά μου στον καθημερινό αγώνα που δίνουν όλα τα στελέχη του κόμματος για το καλό του τόπου", τόνισε η κυρία Τριγώνη, προσθέτοντας: "Η αγωνία όλων μας είναι στην κορύφωσή της συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια που έχει σύμμαχο την κοινωνία και μοναδικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών που διαμορφώθηκαν κατά την περίοδο της κρίσης".

Ποια είναι η νεαρή τομεάρχης Ευρυτανίας

Από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ. Πολιτικά η κα. Τριγώνη ξεκίνησε από το ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη όπου και ήταν υποψήφια βουλευτής του κόμματος στην Β' Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Στις εκλογές εκείνες δεν κατάφερε να διακριθεί συγκεντρώνοντας μόλις 373 σταυρούς που την κατέταξαν στην 40η θέση εκ των 45 υποψηφίων του τότε κόμματός της, που συγκέντρωσε συνολικά 28.435 ψήφους.

Λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκε και εντάχτηκε στη Νέα Δημοκρατία, μετά την δημόσια πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συσπείρωση της κεντροδεξιάς. Στη σχετική ανακοίνωσή της για την προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε:  "Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για ένα πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο. Ανταποκρίνομαι σε μια εθνική υποχρέωση για τη διασφάλιση της παρουσίας μας στο ευρώ και την έξοδο της Πατρίδας μας από την κρίση, με στέρεα και σίγουρα βήματα. Στις δύσκολες αυτές ώρες, χρέος όλων είναι να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό, το συλλογικό συμφέρον. Να παλέψουμε για την Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο".

Παραίτηση για μια φωτογράφιση

Μέχρι τον Ιούλιο του 2013, η κα Τριγώνη, διετέλεσε Τομεάρχης Οργανωτικού της Ν.Δ. Νότιας Δωδεκανήσου. Από τη θέση της παραιτήθηκε ύστερα από "πρωτοφανή επίθεση" που δέχθηκε όπως δήλωσε, εξαιτίας μιας φωτογράφισής της στο ξενοδοχείο "And Hotel" της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο και η ίδια είναι μέτοχος, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και ιδίως στην Τουρκία.

"Το γεγονός αυτό με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του τομέα οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου και να θέσω τον εαυτό στη διάθεση του κόμματος που σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι δίπλα και θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες", ανέφερε στην δήλωσή της.

Η οδοντίατρος των επωνύμων

Η Παναγιώτα Τριγώνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη Οδοντιατρικής Σχολής με ειδικότητα στη Στοματολογία με σπουδες στην Αυστρία, τη Σερβία και το Λος Άντζελες, ακολουθώντας την επιθυμία του πατέρα της, ο οποίος είναι και αυτός οδοντίατρος στο επάγγελμα, όπως επίσης και τα υπόλοιπα τρία αδέρφια της.

Ανάμεσα στους πλέον γνωστούς της πελάτες, η Βάνα Μπάρμπα, Έλενα Κουντουρά, Αποστολία Ζώη, Έλενα Ράπτη, Πάνος Κιάμος, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Σπαλιάρας, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που καταφεύγουν σε εκείνη για τις επιστημονικές της συμβουλές.

Μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της, έχει δημιουργήσει οδοντιατρικές κλινικές σε Αθήνα αλλά και στην Ελβετία, εκεί όπου την έχουν ανά καιρούς επισκεφθεί celebrities από όλο τον κόσμο. Όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λιχτενστάιν και στην Κωνσταντινούπολη στο χώρο της οδοντιατρικής αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Είναι μέλος της win hellas (Γυναίκες Κατά της Κακοποίησης) και ενεργό μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

{gallery}trigoni-nd:::0:0{/gallery}