Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σάκης Θεοδοσιάδης: ''Δεν εξαρτάται από εμάς η άνοδος''

Συνέντευξη στο karditsalive.net παραχώρησε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο νεαρός τεχνικός της ΑΣΑ μίλησε για την γενικότερη πορεία της ομάδας από την ώρα που ανέλαβε ο ίδιος το πόστο προπονητή.
Μίλησε για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, που είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ αν και στόχος είναι η άνοδος, ξεκαθαρίζει πως δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα.

sakis theodosiadis

Τι έχει αλλάξει στην ομάδα και παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο και από την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας;
Είχα την τύχη να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να γνωρίζω, πρόσωπα και πράγματα όπως και το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Εγώ και οι συνεργάτες μου προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, να αποκαταστήσουμε το κίνητρο και τη θέληση μέσα στον αγώνα, να έχουν οι παίκτες μας φιλοδοξίες. Ο καθένας πλέον έχει το ρόλο του στην ομάδα και όλοι μαζί εργαζόμαστε ταπεινά και ομαδικά για το συμφέρον της ομάδας. Πάνω απ όλους και από όλα είναι η ομάδα. Αυτή την στιγμή είμαι ικανοποιημένος από όλους όσους δουλεύουν κοντά στην Αναγέννηση διεκπεραιώνοντας ο καθένας το κομμάτι που του αναλογεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αναγέννηση εκπροσωπεί μια πόλη, η φανέλα της είναι βαριά άσχετα αν αυτή την στιγμή αγωνίζεται εκεί που αγωνίζεται.
Ποια είναι η αγωνιστική φιλοσοφία που προσπαθείτε να πετύχετε με την ομάδα;
Η φιλοσοφία μας είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να παίζουμε επιθετικά, θέλουμε να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Ταυτόχρονα υπάρχει καλή αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας. Δουλέψαμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό παιχνίδι το παιχνίδι.
Μπορεί η Αναγέννηση να κυνηγήσει τον τίτλο στην παρούσα αγωνιστική περίοδο;
Από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα, το πρώτο που επιδίωξα ήταν να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και μπορώ να πω πως στα τελευταία παιχνίδια έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από το σύνολο της ομάδας προς αυτή την κατεύθυνση. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και θα δούμε στο τέλος της χρονιάς το ταμείο που κάναμε. Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς πλέον αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.
Ποιά είναι τα σχέδιά σας για τα νέα επαγγελματικά σας καθήκοντα;
Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για εμένα μετά από τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους. Εχω όρεξη για δουλειά, και με τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει τόσα χρόνια στα γήπεδα θα προσπαθήσω να πετύχω κάτι καλό από την θέση του προπονητή.

ΠΗΓΗ:karditsalive.net