Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Αίτημα της Κρέντης για αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στην Φραγκίστα μέχρι να χορηγηθεί η προσωρινή άδεια

Την αναβολή του αγώνα κόντρα στην Φραγκίστα ζήτησε η Κρέντη με σχετική ανακοίνωση που απέστειλε προς την ΕΠΣ, με το αιτιολογικό πως η Αποκεντρωμένη διοίκηση δεν έχει αποστείλει ακόμα την απόφαση χορήγησης προσωρινής άδειας και κατά συνέπεια δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα στο γήπεδο Κερασοχωρίου.
Δικαιολογημένο το αίτημα και είναι απορροίας άξιο πως η Ευρυτανική Ένωση προχώρησε στο ορισμό των αγώνων χωρίς να υπάρξει η τελεσίδικη απόφαση.

KRENTH
Η επιστολή
Ύστερα από  έγγραφο που έλαβε ο Πρόεδρος της ομάδας  Α.Ο Κρέντης, κ. Λάππας Κων/νος, από την ΕΠΣ Ευρυτανίας για την συνέχιση του πρωταθλήματος, βρισκόμαστε έκπληκτοι μπροστά στην είδηση ότι η ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν έλαβε το έγγραφο από την Γ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ Γερακούδη, της προσωρινής καταλληλότητας του γηπέδου μέχρι τις 30/6/2014. Ωστόσο η Ε.Π.Σ.Ε. προέβη στο νέο πρόγραμμα, χωρίς να έχει το έγγραφο, με αποτέλεσμα η ομάδα μας  να κινδυνεύει να τιμωρηθεί εξαιτίας της ΕΠΣ.
Από πλευράς μας, δεν μπορούμε να κατεβούμε να αγωνιστούμε και ζητάμε την άμεση αναβολή του αγώνα μέχρι η ΕΠΣ να έχει την εντολή προσωρινής καταλληλότητας από την κ. Γερακούδη.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Λάππας 

* Το αίτημα έγινε δεκτό από την ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία προχώρησε στην αναβολή των αγώνων που αφορούν τις ομάδες του Δήμου Αγράφων και έτσι η 11η αγωνιστική αφορά μόνο τα ματς του Δήμου Καρπενησίου (δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ).