Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Σήμερα (Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου) το απόγευμα οι εκλογές στην ΕΠΣ Ευρυτανίας. Οι υποψήφιοι πρόεδροι

Σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο θα διενεργηθούν οι εκλογές της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας.

EPS-DS

Τάκης Χρυσικός και Γιώργος Παπαντζίμας είναι ξανά υποψήφιοι, αναπληρωματικό μέλος ο Χούπας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη από το παρόν Δ.Σ έμειναν εκτός, με την απουσία του Βονόρτα να είναι ηχηρή και να συνιστά πλήγμα. 
Εκτός ο Πρόεδρος
Χωρίς ομάδα έμεινε ο νυν Πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πεταρούδης, παρόλο που είχε έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Άγιο Προκόπιο, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η ομάδα της Παλαιοκατούνας σχεδίαζε αιφνιδίως την περασμένη εβδομάδα στη συγκρότηση Διοικητικού συμβουλίου (που δεν υπήρχε ως τότε), ώστε να έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές.

Οι 13 υποψήφιοι για τακτικά μέλη είναι
Δημήτρης Χρυσικός (Αίολος), Δημήτρης Αθανασόπουλος (Άγραφα), Δημήτρης Κατσακιώρης (ΑΠΟΚ), Γιώργος Λιάγκας (Μυρίκη), Δημήτρης Γυφτομήτρος (Ποταμιά), Κώστας Μάκκας (Κρέντη), Βασίλης Κατσίκης (Απεραντιακός), Πάνος Παπαδημητρίου (Φραγκίστα), Γιώργος Παπαντζίμας (Ραπτόπουλο), Σωτήρης Διώτης (Αναγέννηση 2010), Νίκος Δροσίνης (Κεράσοβο), Σωτήρης Νικολάου (ΑΕΚ) και Χρήστος Τσάμπρας (Κρίκελλο).

Αναπληρωματικά μέλη είναι
Κώστας Χούπας (Άγραφα), Χαράλαμπος Πλατιάς (Μυρίκη), και Θύμιος Γραμματίκας (Ραπτόπουλο). 

Για την εξελικτική επιτροπή υποψήφιοι είναι
Δημήτρης Γιαννιώτης (Άγραφα), Δημήτρης Κοκοτίνης (Μυρίκη) και Ειρήνη Παπαδήμου (Ραπτόπουλο).

Τι αναφέρει η προκύρηξη
Η προκήρυξη -την οποία είχαμε παρουσιάσει εκτενώς στις 29 Ιανουαρίου (αρ. φύλ. 0585. 29/1/2014)- αναφέρει τα ακόλουθα:
Για την εκλογή των μελών του Δ. Σ. και της Ε. Ε της ΕΠΣ Ευρυτανίας κάθε Σωματείο μέλος, μπορεί να υποδεικνύει έναν (1) υποψήφιο ως τακτικό και έναν (1) ως αναπληρωματικό. (Άρθρο 30, παρ. 2α). Κατά την ψηφοφορία σημειώνονται επί του ψηφοδελτίου με σταυρό προτίμησης: 
α) υποχρεωτικά εννέα (9) υποψήφιοι από τους προτεινόμενους ως τακτικά μέλη του Δ.Σ.  

β) μέχρι πέντε (5) από τους προτεινόμενους ως αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. 

γ) υποχρεωτικά τρεις (3) υποψηφίους από τους προτεινόμενους ως τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

δ) μέχρι τρεις (3) από τους προτεινόμενους ως αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε. 
* Ψηφοδέλτιο που φέρει μεγαλύτερο ή μικρότερο αριθμό σταυρών προτίμησης από τον ως άνω αναφερόμενο για τα τακτικά μέλη του Δ.Σ και της Ε.Ε, θεωρείται άκυρο. 
* Ψηφοδέλτιο που φέρει σταυρούς προτίμησης περισσότερους από αυτούς που αναφέρονται στις περιπτώσεις β' και δ' θεωρείται επίσης άκυρο. 

Η ΕΠΣΕ θα καταβάλλει τα έξοδα μετακίνησης για κάθε τακτικό και αναπληρωματικό αντιπρόσωπο. 

Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα επιλύεται με απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣΕ. 

Στο χώρο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα παρευρίσκονται μόνο οι αντιπρόσωποι των σωματείων, οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. και της Ε.Ε. και οι δημοσιογράφοι.