Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο Πάνος Πασσάς θα αγωνιστεί στο Regions Cup

PASSAS-PANOS

Στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που θα αγωνιστεί στο RegionsCup συμπεριλήφθηκε ο Ευρυτάνας Πάνος Πασσάς, ο οποίος σπουδάζει στην Κομοτηνή και αγωνίζεται στην Δόξα Προσκυνητών.
Το Κύπελλο Περιφερειών ΟΥΕΦΑ ή  RegionsCup όπως είναι ευρέως γνωστή η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μια διεθνής ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση για ερασιτέχνες, στην οποία κάθε χώρα μετέχει με μια μικτή ομάδα ερασιτεχνών από κάποια επαρχία ή περιφέρειά της. 
Στον Β’ όμιλο της προκριματικής φάσης του Regions‘ Cup κληρώθηκε η Ελλάδα μαζί με τη Σλοβενία, τη Σκωτία και το Σαν Μαρίνο. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Σλοβενία από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου 2014. Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (προκρίνεται η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία), η Ελλάδα θα συμπληρώσει τις ομάδες του 2ου ομίλου, στον οποίο ανήκουν ήδη οι Γερμανία, Σλοβακία, Αγγλία.
Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Regions‘ Cup θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες των ΕΠΣ Θράκης, Μακεδονίας, Δράμας, Κοζάνης (βόρειος όμιλος), Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Λάρισας, Εύβοιας και Χανίων (νότιος όμιλος).