ΥΛΙΚΑ
-1 πακέτο μακαρόνια
-3 κ.σ. ελαιόλαδο
-450 γρ. φιλέτο σολομού κομμένο σε μπουκιές
-1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
-2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα
-300 ml κρέμα γάλακτος
-3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον σολομό και ανακατεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για λίγα λεπτά να δέσει.
Τέλος, ρίχνουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με μαϊντανό.
*Στη συνταγή μπορούμε να προσθέσουμε και μανιτάρια.
Με πληροφορίες από http://nostimada.gr/