Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Κατηγορηματικό "όχι" του βουλευτή Ευρυτανίας, Κώστα Κοντογεώργου στην Βουλή, για μείωση μισθών και συντάξεων

kontogeorgos-vouli-111

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων του Παρισιού. Μάλιστα σχετικά με τυχόν απαιτήσεις της τρόικας για περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει από την Βουλής.

Είναι ενδεικτική η αντίδραση του "γαλάζιου" βουλευτή κ. Κώστα Κοντογεώργου ο οποίος χθές (25/11/2014) είπε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής για την παρακολούθηση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης ότι: "Ανησυχούμε για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Η τρόικα θέτει απερίγραπτα πράγματα ορισμένες φορές. Αλλά βλέπω γελάκια από την αξιωματική αντιπολίτευση όταν γίνεται αυτό. Όταν είμαστε στη δύσκολη θέση γελάει η αξιωματική αντιπολίτευση και δεν καταλαβαίνω με ποιον είναι με την θέση της χώρας ή της τρόικας. Κανένα τέτοιο πακέτο, είτε ασφαλιστικό, είτε μείωση συντάξεων δεν πρόκειται να περάσει από την Βουλή", δήλωσε ο βουλευτής Ευρυτανίας της ΝΔ. 

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε και ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Ι. Κουτσούκος λέγοντας ότι "δεν θα συμφωνήσουμε να υπάρξουν μειώσεις μισθών και συντάξεων». «Τα έχουμε πει αυτά και θα δείξει το επόμενο διάστημα τι εννοούμε", συμπλήρωσε με έμφαση. ΠΗΓΗ: Ευρυτανικά Νέα, με πληροφορίες απο tovima.gr