Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τις δραματικές ελλείψεις στην Ευρυτανία φέρνουν στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προτεραιότητα «Υγεία και Παιδεία»

Δύο ερωτήσεις που αφορούν την Ευρυτανία κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή των Ελλήνων, μετά την επίσκεψη Λαφαζάνη στο Καρπενήσι.

lafazanis-kotsias-mantekas1

ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ο υποψήφιος  βουλευτής Ευρυτανίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θωμάς Κώτσιας, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ευρυτανίας του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην εκδήλωση στο Καρπενήσι όπου τα τοπικά στελέχη του κόμματος συγκέντρωσαν τα προβλήματα του νομού και τα παρέδωσαν στον κ. Λαφαζάνη. Δύο από τα καίρια ζητήματα του νομού μας, μεταφέρθηκαν στη Βουλή με ερωτήσεις των βουλευτών.


Η μία αφορά τα δυσεπίλυτα προβλήματα στην Υγεία και η δεύτερη αναφέρεται στα ζητήματα της παιδείας στην Ευρυτανία. "Τα προβλήματα είναι γνωστά στους υπουργούς. Λείπει η πολιτική βούληση", αναφέρεται σε σχόλιο του Θωμά Κώτσια.

Ενεργή δράση με έντονο ενδιαφέρον για την Ευρυτανία, φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την παρότρυνση των τοπικών στελεχών του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτά εντάσσεται και η κατάθεση δύο κοινοβουλευτικών ερωτήσεων από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που…

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ