Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Η επιστροφή των Active Member

active-member-sinayliaΟι Active Member, το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.D. Foxmoor το 1992 και έμελλε έως σήμερα να συνεχίζει και να παραμένει ιδιαίτερα ενεργό μουσικά ακόμα και μέσα σε αυτούς τους ανταριασμένους καιρούς, γιορτάζουν!



Για αυτό το λόγο, θα βρεθούν στο Βοτανικό Live Stage για μια μεγάλη συναυλία-γιορτή, το επόμενο Σάββατο 27 Απριλίου 2013.

Ως Active Member μετρούν ήδη 17 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists.

Βοτανικός Live Stage...

Ο Παντελής Θαλασσινός για δύο μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα

thalassinos-pantelisΈπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απόστασης από τις ζωντανές εμφανίσεις, ο Παντελής Θαλασσινός με τις παραστάσεις του στοn “Ρυθμό” ξεκινάει την ανοιξιάτικη περιοδεία του, παρουσιάζοντας παράλληλα και τα τραγούδια από τον νέο του δίσκο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.



Μια μουσική παράσταση με καινούρια τραγούδια, διάσπαρτα, ανάμεσα στα ήδη γνωστά που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Η μουσική...

Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει στην Αθήνα για δύο ζωντανές εμφανίσεις

aggelakas-en-oresiΜαζί με την παρέα του, τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και τον Στάθη Αραμπατζή, και με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά, ο Γιάννης Αγγελάκας συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.



Στις 13 και 14 Απριλίου επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, με “καινούριο ήχο και καινούριες αγωνίες”, και μαζί με...

«Επτά και Μία Νύχτες» με την Χάρις Αλεξίου

alexiou-xarisΓια “Επτά και Μία Νύχτες” η Χάρις Αλεξίου μαζί με μία νέα μουσική μπάντα, τους “Nouvelle Sextete", κορυφαίους Έλληνες σολίστες, θα παρουσιάσει στο Gazarte τη νέα δουλειά της.



Τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Η Τρίπλα» και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο για 7+1 ατμοσφαιρικές βραδιές σε απόσταση αναπνοής από το κοινό.

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν...

Νότης Μαυρουδής & Γιώτα Νέγκα σε μια κοινή συναυλία

notis-mavroudisΤο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα υποδεχθεί τον Νότη Μαυρουδή και τη Γιώτα Νέγκα για μια συναυλία, με τη συμμετοχή του Γιώργου Τοσικιάν.

Η συναυλία θα παρουσιαστεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, στις 21.00.

Η ερμηνευτική μαγεία της Γιώτας Νέγκα συναντά το μουσικό λυρισμό του Νότη Μαυρουδή.

Μία φωνή και δυο κιθάρες στο επίκεντρο μιας συναυλίας με ηχοχρώματα από την λαϊκή μπαλάντα και τον διαχρονικό...

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αύριο το βράδυ live, στην Αθήνα

alkinoos-ioannidisΟ Αλκίνοος Ιωαννίδης μας προσκαλεί σε μία μοναδική συναυλία το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013. Παρέα πάντα με τους μουσικούς του συνεργάτες και συνοδοιπόρους, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας υποδεχθεί στο Fuzz Club για μια συναυλία σαν να ήταν καλοκαίρι...



Χωρίς την ελάχιστη κατανάλωση των χειμωνιάτικων χώρων, με ώρα έναρξης στις 21:30, με ώρα λήξης που θα επιτρέπει την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ο Αλκίνοος μας...

Ο Μανώλης Λιδάκης στην Υπάτη

lidakis-manolisΟ Μανώλης Λιδάκης, επισκέπτεται τα Λελέικα Υπάτης για μία μοναδική παράσταση στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013, για να παρουσιάσει τον νέο του δίσκο "Β' Ανάγνωση".



Χρειάζεται θάρρος για να ερμηνεύσεις σε δεύτερη ανάγνωση, τραγούδια σφραγισμένα από μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Νίκο Ξυλούρη, την Βίκυ Μοσχολιού και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος μας συνθέτης...

Ο Γιάννης Χαρούλης στον Σταυρό του Νότου

xaroulis-giannisΈνας από τους πιο δημοφιλείς έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Χαρούλης, θα βρίσκεται μαζί με την εξαιρετική μπάντα του στο Σταυρό του Νότου για 10 εμφανίσεις.



Ήδη από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Σταυρό του Νότου τα τραγούδια γίνονται «Μαγγανείες» του καλού, γιατρικό και μαγικά φίλτρα.

Ο Γιάννης Χαρούλης φτιάχνει για μια ακόμα χρονιά ένα πρόγραμμα με τα βασικά υλικά. Με τραγούδια...

Η Φόνισσα. Ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

politismos538 2Πρόκειται για ένα έργο οριακό. Ψυχογράφημα και καταγγελία. Συγκαλυμμένη εξομολόγηση. Βιωματική κατάθεση κάτω από το προσωπείο του "κοινωνικού" αφηγήματος. Εδώ, η έκφραση του Παπαδιαμάντη στη σημαντικότερη στιγμή της. Με συγκρατημένη την ατμοσφαιρική διάθεση και την υποβολή, εστιάζει στην ουσία, ειρωνικά, σαρκαστικά, απεγνωσμένα, σκληρά, βαθιά ανθρώπινα.



Η "θεατρικότητά" του ( γλώσσα-ομιλία, γλώσσα-δράση )...

Πορτοκάλογλου & Πλιάτσικας ενώνουν τις φωνές τους στον Πειραιά

politismos538Τι κοινό έχουν οι Φατμέ με τους Πυξ Λαξ; Η Νέα Σμύρνη με τους Άγιους Ανάργυρους; Η γενιά του '80 με την γενιά του '90; Η Λάρισα με τον Βόλο; Οι παλιές αγάπες με τα ψέματα; Ο άσωτος υιός με την Στίλβη; Η δίψα με τα χρυσόψαρα; Η μοναξιά με τη θάλασσα;



Είναι δύο κόσμοι άσχετοι, ξένοι, αντίθετοι η συμπληρώνονται;

Δύο σπουδαίοι συνθέτες και ερμηνευτές, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, θα συναντηθούν το...

Σελίδα 7 από 15