Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Ξεκινά σήμερα το παζάρι της Λαμίας. Θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου

pazari-lamias1

Σήμερα, Παρασκευή 9/9 άνοιξε επίσημα η αυλαία για το παζάρι της Λαμίας.

Η «Εμποροπανήγυρη 2016» του Δήμου Λαμιέων φιλοξενείται στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης (ΠΕΛ), θα διαρκέσει ως τις 15 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη τη Στερεά, ενώ μεγάλο ήταν από την πρώτη στιγμή και το ενδιαφέρον των εμπόρων.

(ΦΩΤΟ. lamiafm1.gr)

Μπούκαρε σε σπίτια της Λαμίας για να κλέψει, αλλά συνελήφθη στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

ktel-lamias1Συνελήφθη, (την Παρασκευή 2/9) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για άνδρα Γεωργιανής υπηκοότητας, ο οποίος βρισκόταν σε 7ημερη άδεια από τις φυλακές...

Θλίψη στη Φθιώτιδα: έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής Δασών, Δημήτρης Γώγουλος

gogoulos-lamiakos-typos1Πόνο και θλίψη έχει προκαλέσει σε φίλους, συναδέλφους του αλλά και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, η αναγγελία του θανάτου του Διευθυντή Δασών Φθιώτιδας, Δημήτρη Γώγουλου. Ο εκλιπών είχε διατελέσει κατά το παρελθόν δασολόγος και στο Δασαρχείο Καρπενησίου.



Όπως αναφέρει το lamiafm1.gr, εδώ και λίγους μήνες σε μια ιατρική εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο. Διαβάζουμε: «Παρόλα αυτά...

Δόθηκε προς χρήση η Παράκαμψη Λαμίας. Έχει μήκος 3,6χλμ και κόστισε 2,9 εκατ. ευρώ - Κ. Μπακογιάννης: «Έργα που μας δίνουν αισιοδοξία»

parakampsi-lamias1Στην κυκλοφορία δόθηκε την τρέχουσα εβδομάδα η Δυτική Περιφερειακή Οδός της Λαμίας, από τα Γαλανέικα μέχρι την οδό Αμπλιανίτη. Το μήκος της Περιφερειακής Οδού που κατασκευάστηκε είναι 3,6 χιλιόμετρα και στο πλαίσιο του έργου κατασκευάστηκαν οχετοί, στηθαία ασφαλείας και πλήρης σήμανση.



Πρόκειται για έργο που κόστισε περισσότερα από 2.916.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και...

Στη Λαμία επρόκειτο να γίνει η δίκη σε 2o βαθμό των Κορκονέα-Σαραλιώτη - Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά

korkoneas-saraliotis1Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε, ύστερα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης Αλέξη Κούγια και Θύμιου Καραΐσκο, η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό των δύο ειδικών φρουρών που έχουν καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου (στα Εξάρχεια το 2008) και η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Λαμία χθες, Τετάρτη 11 Μαρτίου.



Δεκάδες αστυνομικοί είχαν από νωρίς κυκλώσει τον χώρο γύρω από το...

Έκλεψαν κι άλλο σπίτι στις Ράχες - Θα πάρουμε τις καραμπίνες λένε οι κάτοικοι

Έκλεψαν κι άλλο σπίτι στις Ράχες - Θα πάρουμε τις καραμπίνες λένε οι κάτοικοιΑνάστατοι οι κάτοικοι στις Ράχες και την ευρύτερη περιοχή, από τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων...

Μέρα μεσημέρι οι θρασύτατοι διαρρήκτες χτυπούν ότι βρίσκουν. Σπίτια, αποθήκες, αυτοκίνητα. Χθες το μεσημέρι μισή ώρα έλειψε ένας ηλικιωμένος από το σπίτι του στην παραλία Ραχών, για να πάει για μπάνιο.

Όταν επέστρεψε το βρήκε παραβιασμένο και άνω - κάτω. Οι κλέφτες πήραν την σύνταξη του...

Σελίδα 3 από 3