Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Υπάτη Φθιώτιδας: Πυροβόλησαν και σκότωσαν ζαρκάδι. Το άτυχο ζώο υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διακομιδή του

zarkadi-ypati-nekro1Ένα ακόμη περιστατικό - μνημείο ασυδοσίας και έλλειψης στοιχειώδους σεβασμού προς τα ζώα σημειώθηκε χθες (Κυριακή 22/1) στη γειτονική Υπάτη Φθιώτιδας, εκεί όπου εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένο ένα ζαρκάδι, το οποίο λίγο αργότερα (και πάρα την προσπάθεια που έγινε) υπέκυψε στα τραύματά του.



Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας αναφέρει:

«Σήμερα (σ.σ 22/1) το πρωί ειδοποιηθήκαμε από περιπατητές ότι...

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για απόψε (5/1) συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στην Υπάτη

delivorias-foivos1

Για τις 17 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή, μεταφέρθηκε η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα (Πέμπτη 5/1) στην Υπάτη Φθιώτιδας.

Τόπος Τεχνών «Χώρα» - Λελέικα Υπάτης, Λαμία

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ , Πόρτα 15 ευρώ

(πληροφορίες στο τηλ: 22310 51075, www.xwra.gr)

Σοκαρισμένη η Λαμία από τον θάνατο γνωστής παιδοψυχιάτρου. Βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι της

koumpoura lamiaΣοκαρισμένη είναι εδώ και λίγες ώρες η πόλη της Λαμίας από τον θάνατο της γνωστής Παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, που σήμερα (Τετάρτη 28/12) το πρωί βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο σενάριο της δολοφονίας, που δεν είχε ως κίνητρο τη ληστεία.



Σύμφωνα με το lamia fm1, οι αστυνομικοί είναι φειδωλοί στις δηλώσεις του για το τι συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Φοίνικος...

Στην κυκλοφορία ο κόμβος της «Ξηριώτισσας» στη Λαμία, θα διευκολύνει την κυκλοφορία στον οδικό άξονα Αθήνας - Δομοκού

kombos-xiriotissas1Στην κυκλοφορία παραδόθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη ο κόμβος της “Ξηριώτισσας” στη Λαμία, που αναμένεται να διευκολύνει την κυκλοφορία στον οδικό άξονα Αθήνας - Δομοκού.



Μάλιστα, ο κόμβος δόθηκε σε κυκλοφορία ακριβώς την ώρα πριν την έξοδο των Χριστουγέννων, ικανοποιώντας απόλυτα το αίτημα για έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ...

Πέθανε, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός Λαμιώτης μαιευτήρας Σπύρος Κατσάνος

keri-rip1Ο γνωστός Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Σπύρος Κατσάνος πέθανε χθες σε ηλικία 87 ετών, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στο οποίο διαβάζουμε:

«Ο Σπ. Κατσάνος ήταν ιδιοκτήτης της μαιευτικής κλινικής "Μητέρα" στη Λαμία. Λαμπρός επιστήμονας και εξαιρετικός άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική προσφορά.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 2:00΄ το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία. Η ταφή θα γίνει στο...

Λαμία: Γονείς μαθητών δεν θέλουν προσφυγόπουλα στο δημοτικό σχολείο. «Πόλεμος» στη συνέλευση (video)

lamia prosfΣκηνές που προβληματίζουν και προκαλούν απορίες εκτυλίχθηκαν χθες (Πέμπτη 3/11) στη γειτονική Λαμία, καθώς μέσα σε «πολεμικό» κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας με θέμα την φοίτηση (τις απογευματινές ώρες) στο σχολείο προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται στη δομή φιλοξενίας των Θερμοπυλών.



Από την ερχόμενη εβδομάδα έχει οριστεί να...

Σε εξέλιξη μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου το ιστορικό Παζάρι της Σπερχειάδας

pazari-sperxeiadas1Σε εξέλιξη βρίσκεται το γνωστό Παζάρι της Σπερχειάδας, σημείο αναφοράς (διαχρονικά) όχι μόνο για τη Φθιώτιδα αλλά και ολόκληρη τη Ρούμελη, καθώς συγκεντρώνει πλήθος κόσμου (πολίτες και εμπόρους) κάθε χρόνο τέτοια εποχή, προσφέροντας πως πώληση λογιών λογιών πραμάτεια, είδη σπιτιού (χαλιά, κουρτίνες, αξεσουάρ κουζίνας κ.α.), ένδυσης-υπόδησης κ.ο.κ.

Η εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 24/10, ενώ ήδη η...

Λαμία: Θλίψη για τον θάνατο του 56χρονου επιχειρηματία Σάκη Παπαθανασίου

rip-keraki1«Μουδιασμένη» είναι η Λαμία και όλη η Φθιώτιδα από τον ξαφνικό χαμό του γνωστού επαγγελματία και παλιού ραδιοερασιτέχνη Σάκη Παπαθανασίου, σε ηλικία μόλις 56 ετών, από ανακοπή καρδιάς, όπως όλα δείχνουν.



Στο lamiareport.gr διαβάζουμε: «Ήταν ένας από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς και διατηρούσε κατάστημα "SAKIS ELECTRONICS" στην οδό Καποδιστρίου 52 (απέναντι από το ξενοδοχείο "Δέλτα"). Είχε πάθος με το αντικείμενό του...

Για τον 4ο Ποδηλατικό Γύρο ετοιμάζεται η Μακρακώμη. Διήμερο εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου

makrakomi-4os-podilatikos-gyros1Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου ετοιμάζουν στις 15 & 16 Οκτωβρίου 2016 οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρακώμης. Την Κυριακή 16/10, στις 11.30 το πρωί, θα διεξαχθεί ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Μακρακώμης (10χλμ η μεγάλη διαδρομή και 3,5 η μικρή), ενώ θα ακολουθήσει κλήρωση ποδήλατων, βραβεύσεις και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα. Το Σάββατο 15/10 θα γίνει αγώνας...

Δόθηκε η γέφυρα στον Σταυρό. Στην κυκλοφορία από χθες η αερογέφυρα στην Ε.Ο Λαμίας – Καρπενησίου

gefyra-stavros-ose1Έπειτα από καιρό και με αρκετή καθυστέρηση ολοκληρώθηκε και δόθηκε τελικά σε κυκλοφορία (την Τρίτη 10/10) η γέφυρα κοντά στον Σταυρό Λαμίας, στον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι, καθιστώντας πιο ασφαλή πλέον τη διέλευση των οχημάτων.



Η γέφυρα έχει συνολικό μήκος 232μ και συνολικό πλάτος καταστρώματος 11,50 μέτρα μαζί με τα πεζοδρόμια. Εξασφαλίζει την διέλευση της Π.Ε.Ο Λάμιας-Καρπενησίου υπεράνω της νέας διπλής...

Σελίδα 2 από 3