Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για 6η χρονιά θα πραγματοποιηθούν ποδηλατικοί αγώνες στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας - Στις 20 & 21 Αυγούστου 2016

podilatikoi-agones-naupaktiaΣε μία προσπάθεια  ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλε, υλοποίει για 6η χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανοιχτούς  Ποδηλατικούς Αγώνες στην Άνω Χώρα.  Οι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 20 και 21 Αυγούστου 2016.

Αναφέρουν οι διοργανωτές: «Μεγάλος ο αριθμός των...

Αναβιώνει αύριο (Σάββατο 10/10) η Ναυμαχία της Ναυπάκτου. Δείτε ζωντανά τις εκδηλώσεις μέσω του www.evrytanika.gr

naumaxia-naupaktou1Με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και τη θεαματική αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, υποδέχεται η πανέμορφη πόλη τους επισκέπτες της στο πλαίσιο της 444ης επετείου της Ναυμαχίας.



Όπως κάθε χρόνο, ο δήμος Ναυπακτίας έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων από τις 11 Σεπτέμβρη μέχρι και την 1η Νοεμβρίου 2015. Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου (7 Οκτωβρίου 1571) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα...

«Τα εν οίκω εν δήμω». Απόψε εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής στην Πινακοθήκη Αγρινίου

pinakothiki-agriniou-ekthesi1Εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015, στις 8.00 το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου, η έκθεση «τα εν οίκω εν δήμω».

Πρόκειται για έργα ζωγραφικής σημαντικών καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων οι: Καπράλος, Τέτσης, Καταπόδης, Τσόκλης, Μιγάδης, Μανωλίδης, Μοσχίδης, Παύλος , Σταθόπουλος, Γεωργάς, Κόττης, Φειδάκης, Παπασάϊκας, Γαρουφαλής, K. Παπανικολάου, καθώς επίσης και του «δικού μας» Χρήστου Μποκόρου...

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία για το δυστύχημα στα Μάλγαρα. Νεκρές δύο φοιτήτριες από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι

troxaio-dystyxima1Σε βαθιά οδύνη έχει βυθιστεί από χθες ο γειτονικός νομός της Αιτωλοακαρνανίας. Δύο νεκρές φοιτήτριες, 22 και 23 ετών, και 18 τραυματίες (οι τρεις σοβαρά) είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης επιβατικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτ/νιας με νταλίκα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.



Την ίδια στιγμή, μάχη για να κρατηθεί...

Σελίδα 2 από 2