Για τη ζύμη:
-2 & 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (140γρ.)
-2 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
-1 ποτήρι νερού χλιαρό γάλα (200ml)
-1/2 κ.γ. θυμάρι
-1/2 κ.γ. ρίγανη
-1 κ.γ. αλάτι
-1/2 κ.γ. ζάχαρη
Για τη γέμιση:
-κέτσαπ
-8 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
-2 φλ. τσ. τριμμένη μοτσαρέλα ή άλλο κίτρινο τυρί
-1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
-4 φέτες μπέικον
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινώντας με τη ζύμη, βάζουμε σε ένα...
Περισσότερα... Προσθήκη σχολίου