
-350γρ. ζυμαρικά
-1κ.σ. ελαιόλαδο
-170γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
-1/2 κούπα γιαούρτι πλήρες
-1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα, και λίγη ακόμα για το σερβίρισμα
-1/2κ.γ. αλάτι
-1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-2 αυγά
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά και παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα, βράζουμε νερό και το ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Μετά ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρουμε το...
Περισσότερα... Προσθήκη σχολίου