
-330 γρ. αλεύρι μαλακό
-70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
-70 γρ. καρυδόψιχα λεπτοτριμμένη & λίγη για το πασπάλισμα
-1 κ.γ. κοφτό σόδα
-1 κ.γ. κανέλα
-1 κ.γ. γαρίφαλο
-2 πορτοκάλια χυμό & από 1 το ξύσμα
-150 γρ. λάδι ελαφρύ (ηλιέλαιο)
-80 γρ. μαύρη κουβερτούρα
-60 γρ. άχνη ζάχαρη
Για το σιρόπι
-500 γρ. ζάχαρη
-450 γρ. νερό
-150 γρ. γλυκόζη
-120 γρ. μέλι
-1 λεμόνι, η φλούδα
Εκτέλεση
Αρχικά φτιάχνουμε το σιρόπι για να έχει τον χρόνο να...
Περισσότερα... Προσθήκη σχολίου