
-3/4 φλ. σπορέλαιο
-2 φλ. ζάχαρη
-3,5 φλ. αλεύρι
-2 φλ. νερό (θερμοκρασία βρύσης)
-3 κ.σ. ξύδι
-6 κ.σ. κακάο
-1 κ.γ. αλάτι
-2 βανίλιες
-2 κ.γ. σόδα μαγειρική
Για το γλάσο:
-1 φλ. ζάχαρη άχνη
-3 κ.σ. κακάο
-1 κ.γ. σπορέλαιο
-3 κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά του κέικ. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη (με λίγο λάδι ή μαργαρίνη) και αλευρωμένη φόρμα...
Περισσότερα... Προσθήκη σχολίου