
(60-65 κομμάτια)
-250ml μούστο
-250ml ελαιόλαδο
-150γρ. ζάχαρη
-1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-½ κ.γ. σόδα μαγειρική
-1 κ.γ. κανέλα σκόνη
-½ κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
-1 σφηνάκι κονιάκ ή ρακόμελο
-750γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-100γρ. σουσάμι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε μια λεκάνη το μούστο, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Αραιώνουμε τη σόδα στο κονιάκ και τα ρίχνουμε κι αυτά στη λεκάνη. Συνεχίζουμε να...
Περισσότερα... Προσθήκη σχολίου