-6 μπούτια αρνιού
-½ μπουκάλι κόκκινο κρασί
-1 λίτρο ζωμό αρνιού
-1 κρεμμύδι
-1 κεφάλι σκόρδου
-3 κλωναράκια δεντρολίβανο
-3 κλωναράκια θυμάρι
-αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε τα μπούτια αρνιού και τα σοτάρουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν.
Αφαιρούμε το αρνί από το τηγάνι και σβήνουμε...
Περισσότερα... Προσθήκη σχολίου