Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

ev media-logo

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Τα αιολικά στο επίκεντρο, στη σημερινή (21/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου - Δείτε τα θέματα

dimotiko-simboulio-karpen12Η 14η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6.00 το απόγευμα, στην οδό Ν. Τσιαμπούλα  (κτήριο ΚΑΠΗ, 3ος όροφος). Θα γίνει δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Στη θεματολογία ξεχωρίζει η συζήτηση και διαμόρφωση ψηφίσματος για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη θέση «Πικροβούνι»...

Διά ζώσης ύστερα από μήνες, συνεδριάζει σήμερα (8/7) το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου - Δείτε τα θέματα

dimot-simboulio-karpen-2019Επιστροφή στην κανονικότητα για τα όργανα του δήμου Καρπενησίου, που μετά από μήνες τηλεδιασκέψεων και διά περιφοράς συνεδριάσεων, ξεκινούν τις διά ζώσης συνεδριάσεις, κεκλεισμένων, ωστόσο, των θυρών.

Η αρχή για το Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων στην οδό Ν. Τσιαμπούλα (κτήριο ΚΑΠΗ, 3ος όροφος).

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η 10η τακτική συνεδρίαση θα...

(LIVE) Ανάσταση στο Καρπενήσι: Δείτε ζωντανά την ακολουθία από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας & τον Ι.Ν. Ευρυτάνων Αγίων

agia-triada-indoorΠρωτόγνωρη θα είναι εφετινή Ανάσταση για τους πιστούς, καθώς οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού επιτάσσουν μέτρα πρόληψης. Εδώ και εβδομάδες, οι λειτουργίες στους ναούς (και μονάχα εάν αυτές μεταδίδονται στην τηλεόραση, το ίντερνετ κ.ο.κ.) ανά την επικράτεια γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και παρουσία των απαραίτητων εκπροσώπων της Εκκλησίας.

Ετσι, και η Ιερά Ακολουθία της Αναστάσεως, το...