Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στα Λελέικα Υπάτης

deliborias-mikriΟ Τόπος Τεχνών «Χώρα» παρουσιάζει επίσης τον Φοίβο Δεληβοριά στη μουσική παράσταση "Καλοριφέρ" το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013.



Σε μια χρονιά που ακόμα και η κεντρική θέρμανση έπαψε να είναι κάτι δεδομένο, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του φεύγουν από το κέντρο και έρχονται στα Λελέικα για να… ζεσταθούν.

Παρέα με τέσσερις θερμόαιμους μουσικούς θα επανεφεύρουν, με ό,τι μέσο έχουν, τον ηλεκτρισμό.

Και με...

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξανά στη «Χώρα»

tsaligopoulouΤην Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 οι φίλοι της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Κώστα Λειβαδά θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια μετά τις πέντε sold out περσινές της συναυλίες στο Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέϊκα Υπάτης.



Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πάθος, αυθεντικότητα και άρωμα Ελλάδας είναι κάποια μόνο από τα...

Η Οδύσσεια στο Εθνικό Θέατρο

politismos536Ο Robert Wilson εμπνέεται από το ομηρικό έπος και δημιουργεί με Έλληνες ηθοποιούς μια πρωτότυπη παράσταση στην ελληνική γλώσσα για το Εθνικό Θέατρο (συμπαραγωγή με το Piccolo Teatro του Μιλάνου).



Η Οδύσσεια του Ομήρου είναι ένα εμβληματικό αριστούργημα που αφηγείται με τρόπο μοναδικό την πορεία του ανθρώπου προς τις ρίζες του, αλλά και προς την ίδια την ύπαρξή του.

Ο Οδυσσέας μετά τον πόλεμο της Τροίας ξεκινά το...

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Σταυρό του Νότου

zouganeli-eleonoraΛίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο «Μετακόμιση Τώρα», και μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «μετακομίζει» και επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus.



Έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, ετοιμάζεται να υποδεχτεί από 2 Φεβρουαρίου και για κάθε Σάββατο, τους φίλους της στον χώρο που πρωτοξεκίνησε τις live εμφανίσεις της, στον Σταυρό του Νότου Plus, για να...

Η Ματούλα Ζαμάνη απόψε στη Λαμία

zamani-matoulaΤην Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, η Ματούλα Ζαμάνη, θα αφήσει για λίγο τον Σταυρό του Νότου (όπου εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία) και θα βρεθεί στο καφωδείο «Ορφέας» στη Λαμία



Τη Ματούλα Ζαμάνη απλά είναι αδύνατον να μην τη "πας" ακόμα κι αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που τραγουδά. Στα Live της πραγματικά σε κατακτά, σε κάνει να γελάς, να τραγουδάς το "Να τη χαίρεσαι" και να νομίζεις ότι ακόμα είσαι στον κόσμο του...

H Αγία Ιωάννα των σφαγείων στο Θέατρο Ακροπόλ

politismos-534Ένα έργο που σπάνια έχει παιχθεί στην Ελλάδα διάλεξε να παρουσιάσει ο Νίκος Μαστοράκης στη πρώτη του συνεργασία με τον θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ.



Πρόκειται για την «Αγία Ιωάννα των σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Το έργο γράφτηκε από τον σπουδαίο Γερμανό συγγραφέα το 1929, αλλά ο ίδιος δεν πρόλαβε να το δει να παίζεται επί σκηνής, καθώς η πρώτη του παρουσίαση έγινε το 1959.

Όπως όλα τα έργα του Μπρεχτ, έτσι κι...

Τα Κίτρινα Ποδήλατα αύριο στο Gagarin 205

kitrina-podilataΜετά το εκρηκτικό περσινό sold out live, τα Κίτρινα Ποδήλατα  επιστρέφουν στη σκηνή του Gagarin 205.



Δυνατές μελωδίες, ισχυρά κοινωνικά μηνύματα, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια και πάνω απ’ όλα αυθεντικότητα συνθέτουν το πιο ιδιαίτερο live - έκπληξη της χρονιάς.

Τραγούδια από την έως τώρα επιτυχημένη πορεία τους όπως τα «Μη μ' αγγίζεις», «Να σε δω να γελάς», «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Αυτά που έχεις ξεχάσει», «Θα πάρω...

Τα κόκκινα φανάρια

politismos533Το έργο του Αλέκου Γαλανού, που υπήρξε η βάση για την ομώνυμη ταινία, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο σε μία σύγχρονη εκδοχή.



Στα δωμάτια του «σπιτιού» της Μαντάμ Παρή ζουν πέντε γυναίκες, καθεμιά με τη δική της προσωπική ιστορία. Αδιέξοδοι έρωτες, μυστικά και πάθη αποκαλύπτονται στην πραγματική τους διάσταση όταν ο νόμος θα επιβάλει το κλείσιμο των «σπιτιών» και ο δρόμος με τα κόκκινα...

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με νέα παράσταση

deliborias-mikriΣε μια χρονιά που ακόμα και η κεντρική θέρμανση έπαψε να είναι κάτι δεδομένο, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του φεύγουν από το κέντρο και κατεβαίνουν στον Πειραιά για να… ζεσταθούν. 

Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στη σκηνή του Passport λαμβάνουν χώρα οι μοναδικές γι' αυτή τη χρονιά εμφανίσεις του ξεπαγιασμένου τραγουδοποιού, για 6 μόνο Σάββατα, με το γενικό τίτλο "Καλοριφέρ".

Παρέα με τέσσερεις...

Θάνος Μικρούτσικος & Ρίτα Αντωνοπούλου στη «Χώρα»

mikroutsikos-antonopoulouΓια δεύτερη φορά ο Θάνος Μικρούτσικος συναντάει τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο κλειστό πέτρινο χώρο του τόπου τεχνών «Χώρα», ένα πρόγραμμα πιάνο-φωνή που θα εκπλήξει.



Πασίγνωστα τραγούδια του Θ. Μικρούτσικου, μεγάλες επιτυχίες ενός από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες, ερμηνευμένα μοναδικά από την Ρίτα Αντωνοπούλου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα τραγούδια από τον «Σταυρό του Νότου» σε...

Σελίδα 8 από 15